Motorvarmer – Test, tips og kjøpeguide

Motorvarmer har mange fordeler. Du kommer til en varm bil, du sparer drivstoff og du er miljøvennlig. Her er det viktigste om motorvarmere.

Bil lys – Lyspærer, xenonlys

Hvilke regler gjelder for bil og lys i Norge? Hvilke lys er tillatt, hvilke er forbudt og hvordan skal de brukes? Hvordan fungerer Xenon og LED lys?

Vindusvisker – Test, tips og kjøpeguide

Flate viskerblad er tilpasset kurven på vinduet og er en revolusjonerende teknologi som effektivt holder ruten ren for vann og skitt.

Bilbatteri – Test, tips og kjøpeguide

Et vel fungerende batteri er viktig for driftsikkerheten, særlig på kalde vinterdager. Hva kan du gjøre for å holde batteriet i orden?

Felger – Test, tips og kjøpeguide

Alufelger eller ikke? Her får du noen tips for å finne felger som passer både bil og lommebok pluss noen tips til hvordan du tar vare på felgene.

Startkabler – Tips til kjøp og bruk

Uten strøm på batteriet kommer du ingen vei. Startkabler er en venn i nøden når batteriet er flatt. Men vær forsiktig, feil bruk av startkabler kan gi dyre reparasjoner.

Filter – Olje, luft, drivstoff, kupe

Moderne biler har mange filtre som det er viktig å sjekke med jevne mellomrom. Se kort guide til hvordan luftfilter, kupefilter, olje- og drivstoffilter fungerer.

Chiptuning – Tips og gode råd

Det er relativt enkelt å øke effekten på en moderne bilmotor. Justering og optimalisering av elektronikken er metodene som brukes. Du kan enkelt øke effekten med 20-25%.

Skiboks / Takboks – Test, tips og kjøpeguide

Tak-/skibokser lages i tre forskjellige materialer, glassfiber, mykplast og tøy. Her er en guide som hjelper deg å velge den varianten som passer best for deg.

Bilalarm – Tips og kjøpeguide

En bilalarm overvåker en bil ved hjelp av ulike typer sensorer og detektorer, hindrer bilen i å starte samt varsler eier om uregelmessigheter.

Bilpleie og bilpleieprodukter – Tips og gode råd

Tar du vare på bilen og sørger for et grundig vedlikehold vil du både ha større glede av bilen og få mer igjen for den dagen du skal selge.

Dekk – Test, tips og kjøpeguide

Hva betyr alle ord og utrykk du hører og leser når du skal kjøpe, skifte eller kontrollere dekk? Hvordan lagrer du dekkene mellom sesongene på en optimal måte?